CHINTAMANI, holistisch centrum

info@chintamani.nl 0495 - 652 889
AQUARIUS ENGELEN ORAKEL & ENERGY HEALING
ENGELEN CONSULT BEL 0495 65 28 89

ENGELEN ORAKEL

Engelen zijn overal, tenminste dat wordt altijd gezegd. Maar waarom zie ik ze dan nooit. Dat was mijn voornaamste gedachten als ik eens wat las over Engelen. Ik vergat daarbij dat ik altijd op zoek was naar antwoorden maar dat ik nooit direct aan de Engelen vragen stelde. Engelen, Gidsen, Overleden dierbaren zijn altijd bereid om ons te helpen, zolang we onze ego maar los kunnen laten. Ons ego zorgt ervoor dat we handelen vanuit angst, zorgen of piekeren. Negatieve gedachten zorgen ervoor dat ons trillingsgetal verzwaard en blokkades en/of klachten kunnen ontstaan. Engelen werken met ons via Licht en Informatie en brengen eenheid in Lichaam, Ziel en Geest. Door inzicht te krijgen in je Hogere zelf of je Ware ik, kom je op een hogere trillingsfrequentie. Deze hogere trillingsfrequentie helpt je om oude blokkades, ego en angsten los te laten en direct vanuit je Bron, je zielepad te leven. De Engelen orakel raadplegen is een mooie afstemming om in verbinding met de Engelen te komen en ze direct je vragen te stellen. Geloof en vertrouw erop dat je op de juiste plaats en tijd de juiste informatie krijgt.
“Lief kind, stop met zoeken naar ons”, was eigenlijk het enige wat ik hoefde te doen om in contact te komen met Engelen.Gek hé maar ze zijn er altijd al geweest alleen besefte ik niet dat ik alleen maar om hun hulp hoefde te vragen.  VRAGEN HELPT ENERGY HEALING  Reconnective healing Reconnective Healing, een vorm van heling die voor het eerst hier op onze planeet aanwezig is, brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. Reconnective Healing is in staat om ons opnieuw te verbinden met het universum en ons diepste zijn, niet alleen door een nieuwe set van helende frequenties, maar door mogelijk een heel nieuwe bandbreedte. De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.  Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau. Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.  The Reconnection / de Reconnectie Oorspronkelijk waren de meridianen of acupunctuurlijnen van ons lichaam verbonden met een netwerk dat onze planeet omringt. Deze netwerklijnen waren bedoeld om ons aan te sluiten aan een onmetelijk groter netwerk en ons aldus met het hele universum te verbinden. In de loop der tijden zijn wij losgeraakt van deze lijnen.  De Reconnectie brengt ‘nieuwe' axiatonale lijnen aan die het ons mogelijk maken om deze unieke trillingsniveaus en frequenties te gebruiken voor onze genezing en uiteindelijk voor onze evolutie. Deze lijnen vormen een onderdeel van het zogenaamde paralleldimensionaal circulatiesysteem dat de basisenergie aantrekt voor herstel van de functies van het menselijke lichaam.  De Reconnectie brengt deze nieuwe lijnen aan, activeert ze en staat de uitwisseling van licht en informatie toe. Dit houdt tevens een opnieuw verbinden in van onze DNA strengen en zorgt voor reïntegratie van de “snaren” (zich tegelijkertijd voordoende - parallelle – dimensies van de werkelijkheid).

AKASHA ARCHIEF

Elk wezen op aarde heeft een levensboek. Al deze levensboeken zijn opgeslagen in het Akasha archief. Het Akasha archief wordt ook wel het Universele geheugen van het Universum genoemd. Niet alleen het kosmische verleden ligt erin besloten, het herbergt ook de aanzet tot wat nog komen gaat. Het bevat informatie uit ons verleden, heden en toekomst. Deze informatie kan te allen tijde worden geraadpleegt.Tijdens een reading vanuit de Akasha Kronieken maak ik contact met jouw Levensboek en krijg ik informatie over de vraag, die jij inbrengt. Tijdens de reading wordt er behalve informatie ook helende energie doorgegeven. De informatie is altijd liefdevol, ondersteunend en bekrachtigend. De informatie en de helende energie zorgen voor een verschuiving op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau. Een zielenreading is geen toekomstvoorspelling, maar geeft inzicht en heling in allerlei onderwerpen vanuit het niveau van de ziel. Het geeft bewustwording, verlichting en bevrijding. Tijdens de reading wordt die informatie doorgegeven, die op dat moment voor jou nuttig is en die je verder helpt op je pad.
www.chintamani.nl ** Deckersstraat 2A ** 6091 NG Leveroy (NL) ** 0495652889 ** info@chintamani.nl

Stel je vraag:

0031 495 65 28 89

Jonita Kraaijeveld Deckersstraat 2A 6091 NG Leveroy - Limburg - Nederland info@chintamani.nl © Chintamani, holistisch centrum
AQUARIUS ENGELEN ORAKEL & ENERGY HEALING
BEL ME: 0495 - 65 28 89 of MAIL:INFO@CHINTAMANI.NL  Jonita KraaijeveldDeckersstraat 2A6091 NG Leveroy © Chintamani

ENGELEN ORAKEL

Engelen zijn overal, tenminste dat wordt altijd gezegd. Maar waarom zie ik ze dan nooit. Dat was mijn voornaamste gedachten als ik eens wat las over Engelen. Ik vergat daarbij dat ik altijd op zoek was naar antwoorden maar dat ik nooit direct aan de Engelen om iets vroeg. Engelen, Gidsen, Overleden dierbaren zijn altijd bereid om ons te helpen, zolang we onze ego maar los kunnen laten. Ons ego zorgt ervoor dat we handelen vanuit angst, zorgen of piekeren. Negative gedachten zorgen ervoor dat ons trillingsgetal verzwaard en blokkades en/of klachten kunnen ontstaan. Engelen werken met ons via Licht en Informatie en brengen eenheid in Lichaam, Ziel en Geest. Door inzicht te krijgen in je Hogere zelf of je Ware ik, kom je op een hogere trillingsfrequentie. Deze hogere trillingsfrequentie helpt je om oude blokkades, ego en angsten los te laten en Verlicht op je zielepad te leven. De Engelen orakel raadplegen is een mooie afstemming om in verbinding met de Engelen te komen en ze direct je vragen te stellen. Geloof en vertrouw erop dat je op de juiste plaats en tijd de juiste informatie krijgt.
“Lief kind, stop met zoeken naar ons”, was eigenlijk het enige wat ik hoefde te doen om in contact te komen met Engelen.Gek hé maar ze zijn er altijd al geweest alleen besefte ik niet dat ik alleen maar om hun hulp hoefde te vragen.  VRAGEN HELPT
info@chintamani.nl 0495 - 652 889